Παρέχουμε

Ραδιοφωνικά σποτ, εκφωνούμε και δίνουμε ήχο σε τηλεοπτικά σποτ, ντοκιμαντέρ, τηλεφωνικά κέντρα, εταιρικές και εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, μεταγλωττίσεις, δημιουργούμε την ταυτότητα ραδιοφώνων!

Με υψηλή ποιότητα ήχου, ανατρεπτικές και φρέσκες ιδέες, δημιουργώντας και όχι αντιγράφοντας!

Είτε πρόκειται για μια εκφώνηση ή ένα ραδιοφωνικό σποτ , συλλέγουμε πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να ολοκληρώσουμε με μεγαλύτερη επιτυχία την παραγωγή! Το είδος της παραγωγής , το μέσο για το οποίο προορίζεται , το ύφος , οι ιδιαιτερότητες και οι απαιτήσεις είναι στοιχεία, που καταγράφουμε, για να επεξεργαστούμε στα επόμενα στάδια! Οι κειμενογράφοι μας δημιουργούν το σενάριο της διαφήμισης , διορθώνουν και φροντίζουν να σας παραδώσουν άρτια δομημένα κείμενα ! Η επιλογή των εκφωνητών για την παραγωγή γίνεται πολύ προσεκτικά, ώστε να πληρούν της ανάγκες της ηχογράφησης! Ανδρική , γυναικεία , εφηβική , παιδική , κύρους , χαρακτήρα , ό,τι απαιτήσεις και αν έχει η εκφώνηση ,τις καλύπτουμε με επαγγελματίες του χώρου!

Οι ηχογραφήσεις και η ολοκλήρωση της παραγωγής γίνονται σε ακουστικά μελετημένους χώρους από επαγγελματίες τεχνικούς ήχου! Ο εξοπλισμός μας πληροί τις προδιαγραφές οποιασδήποτε ηχογράφησης φωνής (Neumann , Focusrite Isa , Tlaudio ,. Mackie , tc electronic , tannoy , fostex) ! Η ολοκλήρωση της παραγωγής γίνεται μετά από απαιτητικούς ελέγχους τόσο για το ηχητικό αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα! Τέλος σας παραδίδουμε την δουλειά σας με email ή μέσω της περιοχής συνεργατών μας! Η δουλειά μας έχει τελειώσει μόνο όταν είστε 100% ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα!